Sandra Kim in Tijd voor Max met haar Songfestivalnummer J'aime la vie

Sandra Kim in Tijd voor Max met haar Songfestivalnummer J'aime la vie

35 jaar geleden wist Sandra Kim op haar jonge leeftijd het Songfestival te winnen. Ze won met het nummer J'aime la vie en ze treedt nu, 35 jaar later, op tijdens Tijd voor Max vlak naast het echte Songfestival in Rotterdam.

Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder.

Sandra Kim in <em>Tijd voor Max</em> met haar Songfestivalnummer <em>J'aime la vie</em> 35 jaar geleden wist Sandra Kim op haar jonge leeftijd het Songfestival te winnen. Ze won met het nummer J'aime la vie en ze treedt nu, 35 jaar later, op tijdens Tijd voor Max vlak naast het echte Songfestival in Rotterdam. Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
TV :
Sandra Kim in Tijd voor Max met haar Songfestivalnummer J'aime la vie

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sandra Kim in Tijd voor Max met haar Songfestivalnummer J'aime la vie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier