Frizzle Sizzle in Tijd voor Max met Alles Heeft Een Ritme

Frizzle Sizzle in Tijd voor Max met Alles Heeft Een Ritme

In 1986 ging Frizzle Sizzle als Nederlandse inzending naar het Songfestival. Nu, een aantal jaartjes later, staan ze opnieuw op het podium, maar dan net naast het Songfestival-spektakel. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zijn het Laura Vlasblom en Mandy Huydts met 'Alles Heeft Een Ritme'.

Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder.

Frizzle Sizzle in <em>Tijd voor Max</em> met <em>Alles Heeft Een Ritme</em> In 1986 ging Frizzle Sizzle als Nederlandse inzending naar het Songfestival. Nu, een aantal jaartjes later, staan ze opnieuw op het podium, maar dan net naast het Songfestival-spektakel. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zijn het Laura Vlasblom en Mandy Huydts met 'Alles Heeft Een Ritme'. Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
TV :
Frizzle Sizzle in Tijd voor Max met Alles Heeft Een Ritme

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frizzle Sizzle in Tijd voor Max met Alles Heeft Een Ritme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier