Video: dit zijn de plekken die vanaf vandaag weer open zijn

Video: dit zijn de plekken die vanaf vandaag weer open zijn

Vandaag is de dag dat verschillende plekken hun deuren weer mogen openen. Dat zijn bijvoorbeeld pretparken, dierentuinen en sportscholen. Alles wat binnen is in een pretpark of dierentuin, mag helaas nog niet zijn deuren openen. Daarnaast kunnen we nu een stukje langer op het terras blijven zitten, zij mogen tot 20:00 open blijven volgens de nieuwe versoepelingen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: dit zijn de <em>plekken</em> die vanaf <em>vandaag</em> weer open zijn Vandaag is de dag dat verschillende plekken hun deuren weer mogen openen. Dat zijn bijvoorbeeld pretparken, dierentuinen en sportscholen. Alles wat binnen is in een pretpark of dierentuin, mag helaas nog niet zijn deuren openen. Daarnaast kunnen we nu een stukje langer op het terras blijven zitten, zij mogen tot 20:00 open blijven volgens de nieuwe versoepelingen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: horeca Rotterdam wordt geholpen door coronacoaches Bekijk deze video » Filemon & de complotten: coronamaatregelen doen niets goeds voor de maatschappij Bekijk deze video » Video: Pretparken mogen woensdag eindelijk weer hun deuren openen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dit zijn de plekken die vanaf vandaag weer open zijn


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit zijn de plekken die vanaf vandaag weer open zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV