Alexander Pechtold in De Vooravond: "Mariëtte Hamer laat zich niet inpakken"

Alexander Pechtold in De Vooravond: "Mariëtte Hamer laat zich niet inpakken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Alexander Pechtold in <em>De Vooravond</em>: &quot;Mariëtte Hamer laat zich niet inpakken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De formatie is nog steeds niet rond en aan Mariëtte Hamer de taak als informateur om schot in de zaak te krijgen. Mark Rutte heeft op dit punt een behoorlijke dosis zelfvertrouwen, maar hoe kijkt Hamer daar tegenaan? Alexander Pechtold reageert: "Mariëtte Hamer laat zich niet inpakken." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alexander Pechtold in De Vooravond: "Mariëtte Hamer laat zich niet inpakken"

De formatie is nog steeds niet rond en aan Mariëtte Hamer de taak als informateur om schot in de zaak te krijgen. Mark Rutte heeft op dit punt een behoorlijke dosis zelfvertrouwen, maar hoe kijkt Hamer daar tegenaan? Alexander Pechtold reageert: "Mariëtte Hamer laat zich niet inpakken."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alexander Pechtold in De Vooravond: "Mariëtte Hamer laat zich niet inpakken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier