LuckyTV: bijzonder treurige beelden van tot 8 uur geopend terras van dorpscafé

LuckyTV: bijzonder treurige beelden van tot 8 uur geopend terras van dorpscafé

Het moment waar heel Nederland naar snakte was gisteren dan eindelijk daar: de terrassen mochten openblijven tot acht uur 's avonds! Toch bleken veel Nederlanders er nog niet op te zitten wachten, en dat levert bijzonder treurige beelden op.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: bijzonder treurige beelden van tot 8 uur geopend terras van dorpscafé Het moment waar heel Nederland naar snakte was gisteren dan eindelijk daar: de terrassen mochten openblijven tot acht uur 's avonds! Toch bleken veel Nederlanders er nog niet op te zitten wachten, en dat levert bijzonder treurige beelden op. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. DorpscaféLuckyTV ging langs bij een tamelijk troosteloos dorpscafé met een partytent aan de voorkant om te zien hoe druk het daar was. Dat bleek behoorlijk tegen te vallen. In een nogal trieste setting genoten een paar stamgasten, zoals "een wat oudere man met een hanenkam", van een hapje en een drankje, maar de verwachte stormloop bleef uit. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: in Buenos Aires op zoek naar het geheim van... Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy niet gediend van oude man die Máxima zoent: "En nou opzouten!" Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy dist fan die vraagt of hij op vakantie gaat: "Met je moeder!" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: bijzonder treurige beelden van tot 8 uur geopend terras van dorpscafé

Dorpscafé
LuckyTV ging langs bij een tamelijk troosteloos dorpscafé met een partytent aan de voorkant om te zien hoe druk het daar was. Dat bleek behoorlijk tegen te vallen. In een nogal trieste setting genoten een paar stamgasten, zoals "een wat oudere man met een hanenkam", van een hapje en een drankje, maar de verwachte stormloop bleef uit.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: bijzonder treurige beelden van tot 8 uur geopend terras van dorpscafé of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier