Goedemorgen Nederland: bizarre overval om buit ter waarde van 50 miljoen euro

Goedemorgen Nederland: bizarre overval om buit ter waarde van 50 miljoen euro

Wildwesttaferelen in de omgeving van Amsterdam-Noord gisteren tijdens een grootschalige politieachtervolging na een brute overval. De overvallers hadden het voorzien op een waardetransport met goud en diamanten in Amsterdam-Noord. Volgens De Telegraaf had de beoogde buit een waarde van 50 miljoen euro. Voor de overvallers liep de roof niet goed af. "Het lijkt erop dat er niets is buitgemaakt" zegt misdaadverslaggever Mick van Wely in Goedemorgen Nederland.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: bizarre overval om buit ter waarde van 50 miljoen euro Wildwesttaferelen in de omgeving van Amsterdam-Noord gisteren tijdens een grootschalige politieachtervolging na een brute overval. De overvallers hadden het voorzien op een waardetransport met goud en diamanten in Amsterdam-Noord. Volgens De Telegraaf had de beoogde buit een waarde van 50 miljoen euro. Voor de overvallers liep de roof niet goed af. "Het lijkt erop dat er niets is buitgemaakt" zegt misdaadverslaggever Mick van Wely in Goedemorgen Nederland. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Head of contest Twan van de Nieuwenhuijzen over Songfestival: "Afwisselende show" Bekijk deze video » Video: Belgische politie zoekt voortvluchtige militair die virologen bedreigt Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: bizarre overval om buit ter waarde van 50 miljoen euro

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: bizarre overval om buit ter waarde van 50 miljoen euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV