Máxima neemt kijkje in Ahoy: ''Het was heel bijzonder''

Máxima neemt kijkje in Ahoy: ''Het was heel bijzonder''

Koninklijk bezoek in Ahoy! Máxima kwam namelijk op bezoek om een kijkje te nemen bij de repetities. Vooraf kreeg de koningin een optreden van een groep Rotterdamse kinderen. Vervolgens ging ze in gesprek met Nikkie de Jager over het belang van de muziek.

Bekijk hieronder de video.

Máxima neemt kijkje in Ahoy: ''Het was heel bijzonder'' Koninklijk bezoek in Ahoy! Máxima kwam namelijk op bezoek om een kijkje te nemen bij de repetities. Vooraf kreeg de koningin een optreden van een groep Rotterdamse kinderen. Vervolgens ging ze in gesprek met Nikkie de Jager over het belang van de muziek. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Video: Nikkie de Jager interviewt koningin Máxima: "I will meet the QUEEN!" Bekijk deze video » Máxima vertelt Nikkie de Jager over verrassende muzieksmaak: ''Rock uit de jaren tachtig'' Bekijk deze video » Duncan Laurence stond dichtbij Edsilia Rombley: ''Hopelijk heeft de presentatrice geen corona'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Máxima neemt kijkje in Ahoy: ''Het was heel bijzonder''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Máxima neemt kijkje in Ahoy: ''Het was heel bijzonder'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier