Nick, Simon & Kees: Take a chance on me in ABBA-studio gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me in ABBA-studio gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me in ABBA-studio gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Nick & Simon zingen You're Summer in Take a Chance on Me Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees spelen in Take a Chance on Me de ABBA-hit Mamma Mia op bijzonder podium Bekijk deze video » In deze aflevering van de muzikale trip van Nick, Simon en Kees in het teken van ABBA brengen ze een bezoek aan de studio waar de band het overgrote deel van zijn albums opnam. OpnemenNick, Simon en Kees krijgen ze een rondleiding en hebben afgesproken met Janne Schaffer, een van de twee vaste sessiegitaristen van ABBA. Hij geeft een demonstratie van de Wall of Sound, een speciale manier van opnemen die veel werd gebruikt voor de nummers. SongfestivalOok maken ze kennis met Claes af Geijerstam, winnaar van het nationale songfestival in '73 waar ABBA op de derde plek eindigde. Claes sloot zich later aan bij de ABBA-crew als audio-technicus. In het ABBA Museum is Kees benieuwd of zijn stem nog te horen is op de audiotour. Kees tol in Take A Chance On Me: "En of dat true was!" Bekijk deze video » Take A Chance On Me: Kees Tol knapt uit elkaar van enthousiasme Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees: Take a chance on me: Nick & Simon met Gimme! Gimme! Gimme! Bekijk deze video »
Uitzending :
Nick, Simon & Kees: Take a chance on me in ABBA-studio gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van de muzikale trip van Nick, Simon en Kees in het teken van ABBA brengen ze een bezoek aan de studio waar de band het overgrote deel van zijn albums opnam.

Opnemen
Nick, Simon en Kees krijgen ze een rondleiding en hebben afgesproken met Janne Schaffer, een van de twee vaste sessiegitaristen van ABBA. Hij geeft een demonstratie van de Wall of Sound, een speciale manier van opnemen die veel werd gebruikt voor de nummers.

Songfestival
Ook maken ze kennis met Claes af Geijerstam, winnaar van het nationale songfestival in '73 waar ABBA op de derde plek eindigde. Claes sloot zich later aan bij de ABBA-crew als audio-technicus. In het ABBA Museum is Kees benieuwd of zijn stem nog te horen is op de audiotour.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick, Simon & Kees: Take a chance on me in ABBA-studio gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier