Docu Operatie Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Operatie Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Operatie Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Operatie Songfestival: het produceren van grootste live show ter wereld Bekijk deze video » Documentaire over de organisatie van het Songfestival in Nederland. LiveshowDe basisregel is: als je het Songfestival wint, moet je het vervolgens ook zelf organiseren. Maar wat komt er allemaal kijken bij het produceren van de grootste, muzikale liveshow ter wereld? SuccesIn deze documentaire worden de producenten, presentatoren en het creatieve team achter de schermen gevolgd om van deze 'beast of a show' een groot succes te maken. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. RTL Boulevard kijkt backstage bij opbouw Songfestival: "We hopen met publiek" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over de organisatie van het Songfestival in Nederland.

Liveshow
De basisregel is: als je het Songfestival wint, moet je het vervolgens ook zelf organiseren. Maar wat komt er allemaal kijken bij het produceren van de grootste, muzikale liveshow ter wereld?

Succes
In deze documentaire worden de producenten, presentatoren en het creatieve team achter de schermen gevolgd om van deze 'beast of a show' een groot succes te maken.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Operatie Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier