Samenvatting FC Emmen - NAC Breda (play-offs promotie/degradatie)

Samenvatting FC Emmen - NAC Breda (play-offs promotie/degradatie)

Samenvatting <em>FC Emmen - NAC Breda</em> (play-offs promotie/degradatie) De spanning was donderdagavond (20 mei) om te snijden in Emmen. De lokale FC, die als zestiende was geëindigd in de Eredivisie, nam het in de play-offs om promotie en degradatie op tegen NAC Breda. Penalty'sDe wedstrijd was van begin tot eind zenuwslopend en bij een 1-1 eindstand moesten er uiteindelijk penalty's aan te pas komen om de beslissing te forceren. Die werden beter genomen door NAC Breda en dus neemt FC Emmen na enkele jaren weer afscheid van de Eredivisie. Bekijk de samenvatting van FC Emmen - NAC Breda hierboven. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Sparta (play-offs Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting FC Utrecht - FC Groningen (play-offs Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Emmen - NAC Breda (play-offs promotie/degradatie)

De spanning was donderdagavond (20 mei) om te snijden in Emmen. De lokale FC, die als zestiende was geëindigd in de Eredivisie, nam het in de play-offs om promotie en degradatie op tegen NAC Breda.

Penalty's
De wedstrijd was van begin tot eind zenuwslopend en bij een 1-1 eindstand moesten er uiteindelijk penalty's aan te pas komen om de beslissing te forceren. Die werden beter genomen door NAC Breda en dus neemt FC Emmen na enkele jaren weer afscheid van de Eredivisie.

Bekijk de samenvatting van FC Emmen - NAC Breda hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Emmen - NAC Breda (play-offs promotie/degradatie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier