Maxim Hartman bij Beau: "Rotterdamse humor is dom grof"

Maxim Hartman bij Beau: "Rotterdamse humor is dom grof"

Wat is Rotterdamse humor en wat is de mentaliteit van een typische Rotterdammer? Fatima Moreira de Melo, Maxim Hartman en Dave van The Kik spraken er donderdagavond met Beau. Hartman: "Rotterdamse humor is grof, die is dom grof. Rotterdammers doen zich vaak dommer voor dan ze zijn."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Maxim Hartman bij <em>Beau</em>: &quot;Rotterdamse humor is dom grof&quot; Wat is Rotterdamse humor en wat is de mentaliteit van een typische Rotterdammer? Fatima Moreira de Melo, Maxim Hartman en Dave van The Kik spraken er donderdagavond met Beau. Hartman: "Rotterdamse humor is grof, die is dom grof. Rotterdammers doen zich vaak dommer voor dan ze zijn." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Maxim Hartman bij Beau: "Rotterdamse humor is dom grof"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maxim Hartman bij Beau: "Rotterdamse humor is dom grof" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV