Bookmakers: Italië of Frankrijk wint Songfestival 2021

Bookmakers: Italië of Frankrijk wint Songfestival 2021

Met de finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in zicht ontstaat bij de wedkantoren een strijd tussen twee landen. Volgens de bookmakers gaat namelijk of Italië of Frankrijk er zaterdag met de winst vandoor. De eerdere opmars van Malta lijkt gestuit.

Voilà wint aan populariteit
Frankrijk, waarvoor Barbara Pravi met het prachtige Voilà uitkomt, heeft de weg naar boven weer gevonden en dat heeft ongetwijfeld te maken met de beelden van het optreden die donderdagavond te zien waren, tijdens de tweede halve finale. Momenteel staat het nummer op de tweede plek, met een winkans van 22%. Italië, dat hoge ogen gooit met Måneskin en diens charismatische zanger, staat maar net daarboven met 24%.

Malta duikt omlaag
Malta's Je Me Casse, dat woensdag nog 17% kans maakte op de eindoverwinning, heeft een stapje terug gezet: de bookmakers zetten de kansen van Destiny momenteel op 13%. Meteen daarachter vinden we Zwitserland en Oekraïne, met beiden 9% kans. Jeangu Macrooy, onze eigen inzending, hoeft nog altijd niet op winst te rekenen en staat momenteel op de 23e plaats, van de 26 deelnemers die nog over zijn.

Bekijk het optreden van Måneskin met Zitti E Buoni (Italië), dat tijdens de eerste halve finale kort te zien was, hieronder. Daaronder vind je Malta en Frankrijk.

Bookmakers: Italië of Frankrijk wint <em>Songfestival 2021</em> Met de finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in zicht ontstaat bij de wedkantoren een strijd tussen twee landen. Volgens de bookmakers gaat namelijk of Italië of Frankrijk er zaterdag met de winst vandoor. De eerdere opmars van Malta lijkt gestuit. Voilà wint aan populariteitFrankrijk, waarvoor Barbara Pravi met het prachtige Voilà uitkomt, heeft de weg naar boven weer gevonden en dat heeft ongetwijfeld te maken met de beelden van het optreden die donderdagavond te zien waren, tijdens de tweede halve finale. Momenteel staat het nummer op de tweede plek, met een winkans van 22%. Italië, dat hoge ogen gooit met Måneskin en diens charismatische zanger, staat maar net daarboven met 24%. Malta duikt omlaagMalta's Je Me Casse, dat woensdag nog 17% kans maakte op de eindoverwinning, heeft een stapje terug gezet: de bookmakers zetten de kansen van Destiny momenteel op 13%. Meteen daarachter vinden we Zwitserland en Oekraïne, met beiden 9% kans. Jeangu Macrooy, onze eigen inzending, hoeft nog altijd niet op winst te rekenen en staat momenteel op de 23e plaats, van de 26 deelnemers die nog over zijn. Bekijk het optreden van Måneskin met Zitti E Buoni (Italië), dat tijdens de eerste halve finale kort te zien was, hieronder. Daaronder vind je Malta en Frankrijk. Bekijk ook Malta in halve finale Songfestival 2021: Destiny met Je Me Casse Bekijk deze video » Frankrijk in halve finale Eurovisiesongfestival 2021: Barbara Pravi met Voilà Bekijk deze video » Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 22 mei vanaf 21.00 uur LIVE te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Je kunt na afloop de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oekraïne in halve finale Songfestival 2021: Go_A met Shum Bekijk deze video » Zwitserland in halve finale Eurovisiesongfestival 2021: Gjon's Tears met Tout l'Univers Bekijk deze video » Finale Eurovisie Songfestival: dit is de volgorde van de optredens (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Bookmakers: Italië of Frankrijk wint Songfestival 2021

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.

De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 22 mei vanaf 21.00 uur LIVE te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Je kunt na afloop de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bookmakers: Italië of Frankrijk wint Songfestival 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier