Koffietijd: hoe is het met Sergio Herman?

Koffietijd: hoe is het met Sergio Herman?

Chef-kok Sergio Herman, die weer helemaal verliefd schijnt te zijn, vertelde vrijdagochtend dat zijn restaurants in België binnenkort weer binnen gasten mogen ontvangen: "Daar mogen we 9 juni weer open. Nu mag je ook al buiten eten op het terras maar wij zijn nog niet open. Het risico is te groot om heel de zaak op te starten en dan maar afwachten of het goed weer is of niet."

'Vreselijk jaar geweest'
Hoe heeft Herman de coronatijd beleefd? "Het is een vreselijk jaar geweest. Je mist de satisfaction en de power in de keuken. Je mist ook de affiniteit met je gasten", aldus de Zeeuw. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

Koffietijd: hoe is het met <em>Sergio Herman</em>? Chef-kok Sergio Herman, die weer helemaal verliefd schijnt te zijn, vertelde vrijdagochtend dat zijn restaurants in België binnenkort weer binnen gasten mogen ontvangen: "Daar mogen we 9 juni weer open. Nu mag je ook al buiten eten op het terras maar wij zijn nog niet open. Het risico is te groot om heel de zaak op te starten en dan maar afwachten of het goed weer is of niet." 'Vreselijk jaar geweest'Hoe heeft Herman de coronatijd beleefd? "Het is een vreselijk jaar geweest. Je mist de satisfaction en de power in de keuken. Je mist ook de affiniteit met je gasten", aldus de Zeeuw. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Sergio Herman gaf nieuwe liefde romantische voetmassage op Ibiza' Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: hoe is het met Sergio Herman?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: hoe is het met Sergio Herman? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier