Songfestival: Barbara Pravi (Frankrijk) over ontstaan Voilà

Songfestival: Barbara Pravi (Frankrijk) over ontstaan Voilà

De Franse zangeres Barbari Pravi, die met haar nummer Voilà zomaar eens het Eurovisie Songfestival 2021 kan gaan winnen, vertelde deze week aan Nikkie de Jager over het ontstaan van haar inzending: "Het is autobiografisch, het is een liedje over hoop en bevestiging van jezelf." Bekijk de video van LookLab hieronder.

Songfestival: Barbara Pravi (<em>Frankrijk</em>) over ontstaan Voilà De Franse zangeres Barbari Pravi, die met haar nummer Voilà zomaar eens het Eurovisie Songfestival 2021 kan gaan winnen, vertelde deze week aan Nikkie de Jager over het ontstaan van haar inzending: "Het is autobiografisch, het is een liedje over hoop en bevestiging van jezelf." Bekijk de video van LookLab hieronder. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 22 mei vanaf 21.00 uur LIVE te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Je kunt na afloop de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frankrijk in halve finale Eurovisiesongfestival 2021: Barbara Pravi met Voilà Bekijk deze video » Bookmakers: Italië of Frankrijk wint Songfestival 2021 Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: Barbara Pravi (Frankrijk) over ontstaan Voilà

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.

De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 22 mei vanaf 21.00 uur LIVE te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Je kunt na afloop de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: Barbara Pravi (Frankrijk) over ontstaan Voilà of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier