Video: Dave Roelvink verklaart afval-rel

Video: Dave Roelvink verklaart afval-rel

Het is niet voor het eerst en vermoedelijk ook zeker niet voor het laatst: Dave Roelvink is in opspraak. De dj en aanstaande vader had wat afval op straat gezet en daar kreeg hij de nodige kritiek op, nadat iemand daar een foto van maakte en die verspreidde via Twitter.

Uitleg Dave
Daar reageert Roelvink, die overigens niet de moeite nam om zijn adres van de dozen af te halen, nu op: "In Amsterdam leg je op donderdagavond je vuilnis op straat, zodat dat op vrijdagochtend wordt weggehaald. En nu weer over tot de orde van de dag." Bekijk de video van Shownieuws én de beelden van het afval hieronder.

Video: Dave Roelvink verklaart <em>afval-rel</em> Het is niet voor het eerst en vermoedelijk ook zeker niet voor het laatst: Dave Roelvink is in opspraak. De dj en aanstaande vader had wat afval op straat gezet en daar kreeg hij de nodige kritiek op, nadat iemand daar een foto van maakte en die verspreidde via Twitter. Uitleg DaveDaar reageert Roelvink, die overigens niet de moeite nam om zijn adres van de dozen af te halen, nu op: "In Amsterdam leg je op donderdagavond je vuilnis op straat, zodat dat op vrijdagochtend wordt weggehaald. En nu weer over tot de orde van de dag." Bekijk de video van Shownieuws én de beelden van het afval hieronder. Bekijk ook Video: Dave Roelvink & Jazzlyn horen hartje baby kloppen Bekijk deze video » Zien: Dave & Dries Roelvink weer naar de sportschool: "Ouwe sportfanaat!" Bekijk deze video »
TV :
Video: Dave Roelvink verklaart afval-rel


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dave Roelvink verklaart afval-rel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier