Songfestival: Romy Monteiro over vervangen Duncan Laurence bij punten geven finale

Songfestival: Romy Monteiro over vervangen Duncan Laurence bij punten geven finale

Nu Duncan Laurence vanwege zijn coronabesmetting zaterdag niet aanwezig kan zijn in Ahoy tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, moest er ook iemand anders gevonden worden om de punten namens Nederland door te geven. De organisatie koos er niet voor om de zanger dit alsnog vanuit huis te laten doen, maar gaat Romy Monteiro inzetten voor deze eervolle taak.

'Voelt beetje gek'
De zangeres is er blij mee maar zit wel met een dubbel gevoel: "Het voelt een beetje gek om heel enthousiast te zijn terwijl het zo vervelend is voor Duncan en ik hoop dat hij zich heel gauw beter voelt. Tegelijkertijd is het natuurlijk een mega-eer!" Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Songfestival: Romy Monteiro over vervangen <em>Duncan Laurence</em> bij punten geven finale Nu Duncan Laurence vanwege zijn coronabesmetting zaterdag niet aanwezig kan zijn in Ahoy tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, moest er ook iemand anders gevonden worden om de punten namens Nederland door te geven. De organisatie koos er niet voor om de zanger dit alsnog vanuit huis te laten doen, maar gaat Romy Monteiro inzetten voor deze eervolle taak. 'Voelt beetje gek'De zangeres is er blij mee maar zit wel met een dubbel gevoel: "Het voelt een beetje gek om heel enthousiast te zijn terwijl het zo vervelend is voor Duncan en ik hoop dat hij zich heel gauw beter voelt. Tegelijkertijd is het natuurlijk een mega-eer!" Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 22 mei vanaf 21.00 uur LIVE te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Je kunt na afloop de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opening Duncan Laurence in halve finale Songfestival 2021 met Feel Something Bekijk deze video » Video: Duncan Laurence lanceert Stars Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: Romy Monteiro over vervangen Duncan Laurence bij punten geven finale

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.

De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 22 mei vanaf 21.00 uur LIVE te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Je kunt na afloop de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: Romy Monteiro over vervangen Duncan Laurence bij punten geven finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV