The Cube: Bizar snelle optelsom zorgt voor flink wat spanning

The Cube: Bizar snelle optelsom zorgt voor flink wat spanning

In het nieuwe programma The Cube kun je allerlei uitdagingen verwachten, die kandidaten binnen enkele seconden moeten uitvoeren. In deze aflevering moet de kandidaat een optelsom ontzettend snel uitrekenen en dat doet ze. Maar is 47 wel het juiste antwoord?

Bekijk de beelden van The Cube in de video hieronder.

De spelshow The Cube is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Cube terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>The Cube</em>: Bizar snelle optelsom zorgt voor flink wat spanning In het nieuwe programma The Cube kun je allerlei uitdagingen verwachten, die kandidaten binnen enkele seconden moeten uitvoeren. In deze aflevering moet de kandidaat een optelsom ontzettend snel uitrekenen en dat doet ze. Maar is 47 wel het juiste antwoord? Bekijk de beelden van The Cube in de video hieronder. De spelshow The Cube is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Cube terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in The Cube: pionnen omzetten binnen paar seconden Bekijk deze video » Vanavond in The Cube: kan je de witte bal vangen? Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Cube: Bizar snelle optelsom zorgt voor flink wat spanning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV