De Vooravond: Branko wordt verrast met tickets finale Songfestival

De Vooravond: Branko wordt verrast met tickets finale Songfestival

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 21 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Branko wordt verrast met tickets finale <em>Songfestival</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 21 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Branko baalde ervan dat hij niet fysiek aanwezig kon zijn bij de finale van het Songfestival. Toch wordt hij tijdens de uitzending van De Vooravond verrast met twee tickets voor de finale van zaterdag. Branko kan zijn geluk niet op: "Ik heb gewoon twee tickets? Nu ga ik er gewoon heen hoor!" Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
De Vooravond: Branko wordt verrast met tickets finale Songfestival

Branko baalde ervan dat hij niet fysiek aanwezig kon zijn bij de finale van het Songfestival. Toch wordt hij tijdens de uitzending van De Vooravond verrast met twee tickets voor de finale van zaterdag. Branko kan zijn geluk niet op: "Ik heb gewoon twee tickets? Nu ga ik er gewoon heen hoor!"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Branko wordt verrast met tickets finale Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier