Spectaculaire Battle: Roos, Amy en Faela zingen Lovely van Billie Eilish in The Voice Kids

Spectaculaire Battle: Roos, Amy en Faela zingen Lovely van Billie Eilish in The Voice Kids

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 21 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 21 mei terugkijken bij Gids.tv.

De Battles van The Voice Kids zitten er weer op. Vanavond waren de laatste spectaculaire Battles te zien. Eén optreden sprong eruit. Je ziet het optreden hieronder.

Spectaculaire <em>Battle</em>: Roos, Amy en Faela zingen <em>Lovely</em> van Billie Eilish in <em>The Voice Kids</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 21 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 21 mei terugkijken bij Gids.tv. De Battles van The Voice Kids zitten er weer op. Vanavond waren de laatste spectaculaire Battles te zien. Eén optreden sprong eruit. Je ziet het optreden hieronder. SpectaculairDe laatste Battle van de avond is een spectaculaire. Het trio Roos, Amy en Faela. Zij zongen het nummer Lovely van Billie Eilish. De coaches waren onder de indruk van het optreden. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Spectaculaire Battle: Roos, Amy en Faela zingen Lovely van Billie Eilish in The Voice Kids

Spectaculair
De laatste Battle van de avond is een spectaculaire. Het trio Roos, Amy en Faela. Zij zongen het nummer Lovely van Billie Eilish. De coaches waren onder de indruk van het optreden.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire Battle: Roos, Amy en Faela zingen Lovely van Billie Eilish in The Voice Kids of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV