Songfestival-outfits Nikkie de Jager: "Elke jurk heeft knipoog naar de transvlag, zoek ze op"

Songfestival-outfits Nikkie de Jager: "Elke jurk heeft knipoog naar de transvlag, zoek ze op"

Een belangrijk onderdeel van het Songfestival zijn de outfits van zowel de artiesten, hosts als dansers. Head of styling Diek Pothoven vertelt wat meer over het ontstaan van de looks. Zo is hij bijvoorbeeld het meest trots op de jurk van Davina Michelle. Ook verklapt Nikkie de Jager zelf een kenmerk van alle jurken die zij draagt tijdens het Songfestival-avontuur: "Elke jurk heeft een knipoog naar de transvlag, zoek ze op."

Bekijk de video van het Songfestival hieronder.

Songfestival-outfits <em>Nikkie de Jager</em>: &quot;Elke jurk heeft knipoog naar de transvlag, zoek ze op&quot; Een belangrijk onderdeel van het Songfestival zijn de outfits van zowel de artiesten, hosts als dansers. Head of styling Diek Pothoven vertelt wat meer over het ontstaan van de looks. Zo is hij bijvoorbeeld het meest trots op de jurk van Davina Michelle. Ook verklapt Nikkie de Jager zelf een kenmerk van alle jurken die zij draagt tijdens het Songfestival-avontuur: "Elke jurk heeft een knipoog naar de transvlag, zoek ze op." Bekijk de video van het Songfestival hieronder. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Finale Eurovisie Songfestival: dit is de volgorde van de optredens (video) Bekijk deze video » Zien: Duncan Laurence over afwezigheid Songfestival door corona en nieuwe single Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival-outfits Nikkie de Jager: "Elke jurk heeft knipoog naar de transvlag, zoek ze op"

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestival-outfits Nikkie de Jager: "Elke jurk heeft knipoog naar de transvlag, zoek ze op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier