Bekijk de trailer: komische actiefilm Red vanavond op tv

Bekijk de trailer: komische actiefilm Red vanavond op tv

De komische actiefilm Red zien we vanavond (22 mei) opnieuw op tv verschijnen. De film uit 2010 kent een spectaculaire cast met maar liefst vier Oscarwinnaars. Na een gewapende overval van de CIA ontdekt Frank dat de CIA het op zijn team gemund heeft. Hij brengt het gepensioneerde team weer bij elkaar en weet de aanvallers steeds een stap voor te zijn.

Bekijk de trailer van de film Red hieronder. De actiefilm Red is vanavond om 20:00 te zien bij Veronica.

Bekijk de trailer: komische actiefilm <em>Red</em> vanavond op tv De komische actiefilm Red zien we vanavond (22 mei) opnieuw op tv verschijnen. De film uit 2010 kent een spectaculaire cast met maar liefst vier Oscarwinnaars. Na een gewapende overval van de CIA ontdekt Frank dat de CIA het op zijn team gemund heeft. Hij brengt het gepensioneerde team weer bij elkaar en weet de aanvallers steeds een stap voor te zijn. Bekijk de trailer van de film Red hieronder. De actiefilm Red is vanavond om 20:00 te zien bij Veronica. Bekijk ook Bekijk trailer zombieserie Black Summer seizoen 2: vanaf 17 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Het Mysterieuze Benedict Genootschap: vanaf 25 juni op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk voorproefje: Ready Player One vanavond op de buis Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk de trailer: komische actiefilm Red vanavond op tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: komische actiefilm Red vanavond op tv of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier