Cyprus in finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met 'El Diablo'

Cyprus in finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met 'El Diablo'

Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv.

Cyprus is het eerste land dat vanavond aantreedt in de finale van het Songfestival. Bekijk het volledige optreden hieronder.

<em>Cyprus</em> in finale <em>Songfestival 2021</em>: Elena Tsagrinou met 'El Diablo' Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv. Cyprus is het eerste land dat vanavond aantreedt in de finale van het Songfestival. Bekijk het volledige optreden hieronder. Lady GagaElena Tsagrinou, Grieks van geboorte, komt met een catchy nummer dat tijdens het refrein namelijk verdacht veel doet denken aan Lady Gaga's monsterhit Bad Romance. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Cyprus in finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met 'El Diablo'

Lady Gaga
Elena Tsagrinou, Grieks van geboorte, komt met een catchy nummer dat tijdens het refrein namelijk verdacht veel doet denken aan Lady Gaga's monsterhit Bad Romance.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cyprus in finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met 'El Diablo' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV