Zwitserland tijdens finale Songfestival 2021: Gjon's Tears met 'Tout l'Univers'

Zwitserland tijdens finale Songfestival 2021: Gjon's Tears met 'Tout l'Univers'

Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv.

Zwitserland heeft een publieksfavorietje in huis: Gjon's Tears met het Franstalige nummer 'Tout l'Univers', van dezelfde schrijver als Arcade van Duncan Laurence.

<em>Zwitserland</em> tijdens finale <em>Songfestival 2021</em>: Gjon's Tears met 'Tout l'Univers' Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv. Zwitserland heeft een publieksfavorietje in huis: Gjon's Tears met het Franstalige nummer 'Tout l'Univers', van dezelfde schrijver als Arcade van Duncan Laurence. Bekijk het optreden van Zwitserland hierboven. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Zwitserland tijdens finale Songfestival 2021: Gjon's Tears met 'Tout l'Univers'

Bekijk het optreden van Zwitserland hierboven.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV