Frankrijk in finale Songfestival 2021: Barbara Pravi met 'Voilà'

Frankrijk in finale Songfestival 2021: Barbara Pravi met 'Voilà'

Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv.

Het prachtige lied van de Franse zangeres Barbara Pravi is in de finale voor het eerst in zijn geheel te horen. Bekijk het optreden hieronder.

<em>Frankrijk</em> in finale <em>Songfestival 2021</em>: Barbara Pravi met 'Voilà' Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv. Het prachtige lied van de Franse zangeres Barbara Pravi is in de finale voor het eerst in zijn geheel te horen. Bekijk het optreden hieronder. ChansonsHet nummer is de grote favoriet bij de bookmakers. Het nummer is gebaseerd op veel van de grote chansoniers uit de Franse geschiedenis, waaronder Aznavour en Edith Piaf. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Frankrijk in finale Songfestival 2021: Barbara Pravi met 'Voilà'

Chansons
Het nummer is de grote favoriet bij de bookmakers. Het nummer is gebaseerd op veel van de grote chansoniers uit de Franse geschiedenis, waaronder Aznavour en Edith Piaf.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV