Italië in finale Songfestival 2021: Måneskin met 'Zitti E Buoni'

Italië in finale Songfestival 2021: Måneskin met 'Zitti E Buoni'

Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv.

Italië heeft de winnaar van het Songfestival in huis, met het nummer 'Zitti E Buoni'. Bekijk het volledige optreden hieronder.

<em>Italië</em> in finale <em>Songfestival 2021</em>: Måneskin met 'Zitti E Buoni' Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv. Italië heeft de winnaar van het Songfestival in huis, met het nummer 'Zitti E Buoni'. Bekijk het volledige optreden hieronder. StevigHet stevige nummer 'Zitti E Buoni' was al favoriet bij de bookmakers, samen met onder meer Frankrijk en Malta. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Italië in finale Songfestival 2021: Måneskin met 'Zitti E Buoni'

Stevig
Het stevige nummer 'Zitti E Buoni' was al favoriet bij de bookmakers, samen met onder meer Frankrijk en Malta.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV