Afterparty Songfestival: Chantal Janzen is enorm trots op songfestival avontuur

Afterparty Songfestival: Chantal Janzen is enorm trots op songfestival avontuur

Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival Afterparty van Op1 van zondag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23mei terugkijken bij Gids.tv.

Het Songfestival avontuur zit erop voor presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley En Nikkie de Jager. Chantal vertelt tijdens de Op1 Songfestival Afterparty dat iedereen met trots kan terugkijken op een geweldig evenement.

Tekst gaat verder onder de video.

Afterparty Songfestival: <em>Chantal Janzen</em> is enorm trots op <em>songfestival avontuur</em> Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival Afterparty van Op1 van zondag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23mei terugkijken bij Gids.tv. Het Songfestival avontuur zit erop voor presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley En Nikkie de Jager. Chantal vertelt tijdens de Op1 Songfestival Afterparty dat iedereen met trots kan terugkijken op een geweldig evenement. Tekst gaat verder onder de video. Zorgen voor de showChantal Janzen vertelt dat ze zich zorgen maakte over de jurering tijdens de finale van het Songfestival. Chantal hoopte maar dat de punten van alle landen zouden binnenkomen tijdens het live-evenement, gelukkig voor de presentatoren is alles vlekkeloos verlopen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Afrojack, Glennis Grace en Wulf in finale Songfestival 2021: 'Music Binds Us' Bekijk deze video » ZIEN: Italië wint het Eurovisie Songfestival 2021, bekijk hun reactie Bekijk deze video » Afterparty Songfestival: Jeangu Macrooy blikt terug op Songfestival avontuur Bekijk deze video »
Talkshow :
Afterparty Songfestival: Chantal Janzen is enorm trots op songfestival avontuur

Zorgen voor de show
Chantal Janzen vertelt dat ze zich zorgen maakte over de jurering tijdens de finale van het Songfestival. Chantal hoopte maar dat de punten van alle landen zouden binnenkomen tijdens het live-evenement, gelukkig voor de presentatoren is alles vlekkeloos verlopen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Afterparty Songfestival: Chantal Janzen is enorm trots op songfestival avontuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier