Songfestival 2021: Dit zijn de stemmen van de jury

Songfestival 2021: Dit zijn de stemmen van de jury

Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv.

De jury's van de Eurovisiesongfestival-landen hadden een duidelijke favoriet. Het werd een nek-aan-nekrace tussen Frankrijk en Zwitserland.

<em>Songfestival 2021</em>: Dit zijn de stemmen van de jury Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv. De jury's van de Eurovisiesongfestival-landen hadden een duidelijke favoriet. Het werd een nek-aan-nekrace tussen Frankrijk en Zwitserland. SpanningDe spanning liep hoog op onder de delegaties. Helaas kreeg Nederland, net als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, bar weinig punten. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Entertainment :
Songfestival 2021: Dit zijn de stemmen van de jury

Spanning
De spanning liep hoog op onder de delegaties. Helaas kreeg Nederland, net als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, bar weinig punten.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival 2021: Dit zijn de stemmen van de jury of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier