Måneskin uitzinnig tijdens optreden als winnaars Songfestival 2021

Måneskin uitzinnig tijdens optreden als winnaars Songfestival 2021

Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv.

Italië heeft de winnaar van het Songfestival in huis, met het nummer 'Zitti E Buoni'. Na hun overwinning treden ze nog één keer op in Ahoy.

<em>Måneskin</em> uitzinnig tijdens optreden als winnaars <em>Songfestival 2021</em> Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv. Italië heeft de winnaar van het Songfestival in huis, met het nummer 'Zitti E Buoni'. Na hun overwinning treden ze nog één keer op in Ahoy. StevigHet stevige nummer 'Zitti E Buoni' was al favoriet bij de bookmakers, samen met onder meer Frankrijk en Malta. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Entertainment :
Måneskin uitzinnig tijdens optreden als winnaars Songfestival 2021

Stevig
Het stevige nummer 'Zitti E Buoni' was al favoriet bij de bookmakers, samen met onder meer Frankrijk en Malta.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Måneskin uitzinnig tijdens optreden als winnaars Songfestival 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier