Trailer: Actiekomedie Central Intelligence zondag te zien bij Veronica

Trailer: Actiekomedie Central Intelligence zondag te zien bij Veronica

Dwayne Johnson en Kevin Hart zijn samen te zien in de actiekomedie Central Intelligence, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber. Bekijk de trailer hieronder.

Lees verder onder de video.

Trailer: Actiekomedie <em>Central Intelligence</em> zondag te zien bij Veronica Dwayne Johnson en Kevin Hart zijn samen te zien in de actiekomedie Central Intelligence, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber. Bekijk de trailer hieronder. Lees verder onder de video. ReünieDe film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. Bekijk de trailer van Central Intelligence hierboven. Central Intelligence is vanavond, zondag 23 mei, om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Central Intelligence streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Het Mysterieuze Benedict Genootschap: vanaf 25 juni op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk voorproefje: Ready Player One vanavond op de buis Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiekomedie Central Intelligence zondag te zien bij Veronica

Reünie
De film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. Bekijk de trailer van Central Intelligence hierboven.

Central Intelligence is vanavond, zondag 23 mei, om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Central Intelligence streamen via ondermeer Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiekomedie Central Intelligence zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier