Jan Smit over Songfestival-groepsapp: ''Mensen denken dat ik vieze foto's stuur''

Jan Smit over Songfestival-groepsapp: ''Mensen denken dat ik vieze foto's stuur''

Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival Afterparty van Op1 van zondag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23mei terugkijken bij Gids.tv.

Het Songfestival avontuur zit erop voor presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager. Jan vertelt tijdens de Op1 Songfestival Afterparty dat hij nogal commentaar krijgt op zijn gedrag in de groepsapp.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Smit</em> over Songfestival-groepsapp: ''Mensen denken dat ik vieze foto's stuur'' Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival Afterparty van Op1 van zondag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23mei terugkijken bij Gids.tv. Het Songfestival avontuur zit erop voor presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager. Jan vertelt tijdens de Op1 Songfestival Afterparty dat hij nogal commentaar krijgt op zijn gedrag in de groepsapp. Tekst gaat verder onder de video. Zorgen voor de show''Hij bewerkt allemaal foto's joh,'' vertelt Chantal. ''Nu denken mensen allemaal dat ik vieze foto's ofzo stuur,'' lacht Jan. ''Nee op een gegeven moment hield ik er wel mee op hoor, want toen kwamen er ook belangrijk dingen zoals het script.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Afrojack, Glennis Grace en Wulf in finale Songfestival 2021: 'Music Binds Us' Bekijk deze video » ZIEN: Italië wint het Eurovisie Songfestival 2021, bekijk hun reactie Bekijk deze video » Afterparty Songfestival: Jeangu Macrooy blikt terug op Songfestival avontuur Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Smit over Songfestival-groepsapp: ''Mensen denken dat ik vieze foto's stuur''

Zorgen voor de show
''Hij bewerkt allemaal foto's joh,'' vertelt Chantal. ''Nu denken mensen allemaal dat ik vieze foto's ofzo stuur,'' lacht Jan. ''Nee op een gegeven moment hield ik er wel mee op hoor, want toen kwamen er ook belangrijk dingen zoals het script.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit over Songfestival-groepsapp: ''Mensen denken dat ik vieze foto's stuur'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier