Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley openen Songfestival 2021 met 'Venus'

Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley openen Songfestival 2021 met 'Venus'

Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv.

De finale van het Eurovisiesongfestival ging van start met een spetterend optreden. De presentatoren zongen het openingsnummer terwijl de kandidaten geïntroduceerd werden.

<em>Chantal Janzen</em>, <em>Jan Smit</em> en <em>Edsilia Rombley</em> openen Songfestival 2021 met 'Venus' Je kunt op zaterdag 22 mei de finale van het Songfestival 2021 live kijken op de livestream via Gids.tv. De finale van het Eurovisiesongfestival ging van start met een spetterend optreden. De presentatoren zongen het openingsnummer terwijl de kandidaten geïntroduceerd werden. SpektakelChantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley zongen gezamelijk het nummer 'Venus'. Het indrukwekkende decor bestond uit een grote groep dansers, vuurwerk, lichtshows en visuals op zowel de achtergrond als de vloer. Beautygoeroe Nikkie de Jager sloot zich na afloop van het nummer aan. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Entertainment :
Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley openen Songfestival 2021 met 'Venus'

Spektakel
Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley zongen gezamelijk het nummer 'Venus'. Het indrukwekkende decor bestond uit een grote groep dansers, vuurwerk, lichtshows en visuals op zowel de achtergrond als de vloer. Beautygoeroe Nikkie de Jager sloot zich na afloop van het nummer aan.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley openen Songfestival 2021 met 'Venus' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier