Zien: Hans Klok over 'schnabbel' project voor Netflix : "Dankbaar"

Zien: Hans Klok over 'schnabbel' project voor Netflix : "Dankbaar"

Hans Klok verlaat zes maanden geleden Las Vegas om zich te richten op een aantal spannende projecten in Nederland. Hans Klok vertelt bij Shownieuws over een van deze projecten. Army of the dead is een Amerikaanse horrorfilm en Netflix vroeg Hans om daar promotie voor te maken. Met de YouTuber Gio heeft hij een parodie van de film gemaakt. Hij is "dankbaar" voor deze schnabbel klusjes.

Bekijk de Shownieuws-video met Hans Klok hieronder.

Zien: <em>Hans Klok</em> over 'schnabbel' project voor Netflix : &quot;Dankbaar&quot; Hans Klok verlaat zes maanden geleden Las Vegas om zich te richten op een aantal spannende projecten in Nederland. Hans Klok vertelt bij Shownieuws over een van deze projecten. Army of the dead is een Amerikaanse horrorfilm en Netflix vroeg Hans om daar promotie voor te maken. Met de YouTuber Gio heeft hij een parodie van de film gemaakt. Hij is "dankbaar" voor deze schnabbel klusjes. Bekijk de Shownieuws-video met Hans Klok hieronder. Bekijk ook Beau: Hans Klok prijst goochelaar Niek Takens aan Bekijk deze video » Beau gemist? Hans Klok zoekt nieuw goocheltalent voor tv-programma Bekijk deze video »
Show :
Zien: Hans Klok over 'schnabbel' project voor Netflix : "Dankbaar"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hans Klok over 'schnabbel' project voor Netflix : "Dankbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV