Zien: Romy Monteiro over punten geven op Songfestival: "Allerengste ooit"

Zien: Romy Monteiro over punten geven op Songfestival: "Allerengste ooit"

Omdat Duncan Laurence vanwege zijn coronabesmetting zaterdag niet aanwezig kon zijn in Ahoy tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, moest Romy Monteiro de punten namens Nederland geven. Direct daarna deelt ze een video op Instagram: "We did it! Het was het allerengste ooit voor zoveel mensen in het Engels praten. Superbedankt jongens", zegt de na haar voorkomen op het Songfestival. Bekijk de beelden hieronder.

Zien: <em>Romy Monteiro</em> over <em>punten geven</em> op Songfestival: &quot;Allerengste ooit&quot; Omdat Duncan Laurence vanwege zijn coronabesmetting zaterdag niet aanwezig kon zijn in Ahoy tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, moest Romy Monteiro de punten namens Nederland geven. Direct daarna deelt ze een video op Instagram: "We did it! Het was het allerengste ooit voor zoveel mensen in het Engels praten. Superbedankt jongens", zegt de na haar voorkomen op het Songfestival. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Songfestival: Romy Monteiro over vervangen Duncan Laurence bij punten geven finale Bekijk deze video » Romy Monteiro ziet eigen presentatie voor het eerst: ''Emma Wortelboer-momentje'' Bekijk deze video »
Show :
Zien: Romy Monteiro over punten geven op Songfestival: "Allerengste ooit"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Romy Monteiro over punten geven op Songfestival: "Allerengste ooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV