Rotterdammers apetrots op Songfestival in hun stad: "Kippenvel" (video)

Rotterdammers apetrots op Songfestival in hun stad: "Kippenvel" (video)

Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Rotterdammers zijn erg trots op hun stad na de finale van het Songfestival zaterdagavond in Ahoy. De Telegraaf is de straat op gegaan om te vragen hoe Rotterdammers het Eurovisie Songfestival vonden: "Fantastisch", "hartstikke trots" en "kippenvel" zijn uitspraken van Rotterdammers. Bekijk de video hieronder.

<em>Rotterdammers</em> apetrots op Songfestival in hun stad: &quot;Kippenvel&quot; (video) Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Rotterdammers zijn erg trots op hun stad na de finale van het Songfestival zaterdagavond in Ahoy. De Telegraaf is de straat op gegaan om te vragen hoe Rotterdammers het Eurovisie Songfestival vonden: "Fantastisch", "hartstikke trots" en "kippenvel" zijn uitspraken van Rotterdammers. Bekijk de video hieronder. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Zien: Snuift zanger Italiaanse band Måneskin hier in Songfestival green room Bekijk deze video » Griekse Stefania Liberakakis teleurgesteld in Nederland: "Nul punten gekregen" (video) Bekijk deze video »
Show :
Rotterdammers apetrots op Songfestival in hun stad: "Kippenvel" (video)

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rotterdammers apetrots op Songfestival in hun stad: "Kippenvel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier