Terugblik: Alle hoogtepunten van het Songfestival 2021 op een rijtje

Terugblik: Alle hoogtepunten van het Songfestival 2021 op een rijtje

Na een geweldige week zit het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy er nu toch echt op. Vanuit Rotterdam konden we de afgelopen week zien hoe deelnemers uit negenendertig landen alles uit de kast haalden om die felbegeerde titel in de wacht te slepen: winnaar van het Eurovisie Songfestival.

Tekst gaat verder onder de video.

Terugblik: Alle <em>hoogtepunten</em> van het <em>Songfestival 2021</em> op een rijtje Na een geweldige week zit het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy er nu toch echt op. Vanuit Rotterdam konden we de afgelopen week zien hoe deelnemers uit negenendertig landen alles uit de kast haalden om die felbegeerde titel in de wacht te slepen: winnaar van het Eurovisie Songfestival. Tekst gaat verder onder de video. Italië trekt aan langste eindDe Zwitserse Gjon’s Tears stond na de juryvoting op de eerste plaats, maar na de televoting werd het hele veld veranderd. Het publiek gaf maar liefst 318 punten aan Måneskin en daarmee won Italië het Eurovisie Songfestival 2021. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Afterparty Songfestival: Jeangu Macrooy blikt terug op Songfestival avontuur Bekijk deze video » Songfestival 2021: Dit zijn de stemmen van het publiek Bekijk deze video » Zien: Snuift zanger Italiaanse band Måneskin hier in Songfestival green room Bekijk deze video »
Songfestival :
Terugblik: Alle hoogtepunten van het Songfestival 2021 op een rijtje

Italië trekt aan langste eind
De Zwitserse Gjon’s Tears stond na de juryvoting op de eerste plaats, maar na de televoting werd het hele veld veranderd. Het publiek gaf maar liefst 318 punten aan Måneskin en daarmee won Italië het Eurovisie Songfestival 2021.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugblik: Alle hoogtepunten van het Songfestival 2021 op een rijtje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier