Zien: Vrouwen FC Twente landskampioen door knappe overwinning op ADO Den Haag

Zien: Vrouwen FC Twente landskampioen door knappe overwinning op ADO Den Haag

De vrouwen van FC Twente zijn vandaag voor de zevende keer in de clubgeschiedenis landskampioen geworden. Dankzij een knappe 3-2 overwinning op ADO Den Haag en een nederlaag van concurrent PSV, kan de ploeg van trainer Tommy Stroot het kampioenschap niet meer ontgaan. De vreugde is groot onder de vrouwen na het laatste fluitsignaal.

Bekijk de video van ESPN hieronder.

Zien: <em>Vrouwen FC Twente landskampioen</em> door knappe overwinning op ADO Den Haag De vrouwen van FC Twente zijn vandaag voor de zevende keer in de clubgeschiedenis landskampioen geworden. Dankzij een knappe 3-2 overwinning op ADO Den Haag en een nederlaag van concurrent PSV, kan de ploeg van trainer Tommy Stroot het kampioenschap niet meer ontgaan. De vreugde is groot onder de vrouwen na het laatste fluitsignaal. Bekijk de video van ESPN hieronder. Bekijk ook Samenvatting: Ajax vrouwen kunnen landstitel vergeten na nederlaag in Enschede Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Vrouwen FC Twente landskampioen door knappe overwinning op ADO Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV