Zien: Rapper Lil Kleine gearresteerd in Ibiza door Spaanse politie

Zien: Rapper Lil Kleine gearresteerd in Ibiza door Spaanse politie

Naar verluidt zou rapper Lil Kleine zaterdagnacht na een uit de hand gelopen openingsfeest van hotel Oku un San Antinio, Ibiza gearresteerd zijn door de Spaanse politie. De receptioniste van het hotel zag Jaimie Vaes gewond en onder het bloed in de lobby van het hotel en besloot om de politie te waarschuwen. Het management van Lil Kleine laat weten dat ze momenteel geen reactie willen geven op de geruchten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Rapper <em>Lil Kleine gearresteerd</em> in <em>Ibiza</em> door Spaanse politie Naar verluidt zou rapper Lil Kleine zaterdagnacht na een uit de hand gelopen openingsfeest van hotel Oku un San Antinio, Ibiza gearresteerd zijn door de Spaanse politie. De receptioniste van het hotel zag Jaimie Vaes gewond en onder het bloed in de lobby van het hotel en besloot om de politie te waarschuwen. Het management van Lil Kleine laat weten dat ze momenteel geen reactie willen geven op de geruchten. Tekst gaat verder onder de video. Amsterdam op zijn kopBegin deze maand zette de rapper Amsterdam nog op zijn kop, om zijn nieuwe album te promoten. Kleine reed met zeven verschillende Rolls Royces door de stad, de politie was niet blij met de acties van de rapper. Op bovenstaande beelden is te zien hoe de rapper Amsterdam op zijn kop zette. Bekijk de beelden van TopNotch hierboven. Bekijk ook Lil Kleine lanceert video bij Joanne Bekijk deze video » Video: zoontje Lil' Kleine krijgt peperduur Audemars Piquet horloge Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Rapper Lil Kleine gearresteerd in Ibiza door Spaanse politie

Amsterdam op zijn kop
Begin deze maand zette de rapper Amsterdam nog op zijn kop, om zijn nieuwe album te promoten. Kleine reed met zeven verschillende Rolls Royces door de stad, de politie was niet blij met de acties van de rapper. Op bovenstaande beelden is te zien hoe de rapper Amsterdam op zijn kop zette.

Bekijk de beelden van TopNotch hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rapper Lil Kleine gearresteerd in Ibiza door Spaanse politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV