Chantal Janzen na Songfestival-avontuur: "Heftig, maar echt genoten"

Chantal Janzen na Songfestival-avontuur: "Heftig, maar echt genoten"

Ze heeft alle denkbare klussen op de Nederlandse tv gedaan: X-Factor, The Voice of Holland en veel meer. Bij RTL Boulevard geeft zij aan dat ze echter voor het eerst "echt genoten" heeft van haar werk.

<em>Chantal Janzen</em> na Songfestival-avontuur: &quot;Heftig, maar echt genoten&quot; Ze heeft alle denkbare klussen op de Nederlandse tv gedaan: X-Factor, The Voice of Holland en veel meer. Bij RTL Boulevard geeft zij aan dat ze echter voor het eerst "echt genoten" heeft van haar werk. Heftig"Het is heel heftig geweest", zegt Chantal ook. "Ik ben altijd heel slecht in genieten. Ik ben normaliter altijd aan het werk, maar dit is maar één keer in je carrière." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle optredens van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Afterparty Songfestival: Chantal Janzen is enorm trots op songfestival avontuur Bekijk deze video » Mode tijdens finale Songfestival 2021: "Het ging om de glitterjurkjes" Bekijk deze video »
Songfestival :
Chantal Janzen na Songfestival-avontuur: "Heftig, maar echt genoten"

Heftig
"Het is heel heftig geweest", zegt Chantal ook. "Ik ben altijd heel slecht in genieten. Ik ben normaliter altijd aan het werk, maar dit is maar één keer in je carrière."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle optredens van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen na Songfestival-avontuur: "Heftig, maar echt genoten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier