Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: Johnny de Mol weet verjaardag Linda de Mol niet in Deze quiz is voor jou Bekijk deze video » Deze week proberen de BN'er-teams in Deze quiz is voor jou zoveel mogelijk geld te verdienen om twee zieke ouders te helpen met aanpassingen in het huis en het aflossen van schulden. DeelnemersDe twee teams die de quiz van Linda de Mol spelen zijn WNL-presentatrices Lisette Wellens & Nikki Herr en SBS6-presentatoren Johnny de Mol & Dennis Weening. AfgekeurdZe spelen voor Helen en haar man Patrick. Ze zitten samen afgekeurd thuis. Helen heeft een mislukte stamceltransplantatie achter de rug en de artsen kunnen niets meer voor haar betekenen. Patrick heeft COPD, reuma en diabetes. WeinigDoor de ziektes van Helen en Patrick schulden ontstaan. Dochter Kelly en haar zusjes zorgen voor hen omdat ze weinig meer kunnen. Kelly hoopt dat het geld wat de BN'ers verdienen wat aanpassingen in het huis te kunnen doen, de schulden af te betalen en de uitvaart van haar moeder te kunnen betalen. Over dit programmaIn Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met het goede nieuws van Linda de Mol... Deze Quiz Is Voor Jou: Romano reageert ontroerend op prijs voor therapie na hersenletsel Bekijk deze video » Deze Quiz Is Voor Jou: Mirjam wint 30.000 euro na faillissement restaurant Bekijk deze video » Patty Brard & Richard Groenendijk hebben het moeilijk in Deze Quiz is voor Jou Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week proberen de BN'er-teams in Deze quiz is voor jou zoveel mogelijk geld te verdienen om twee zieke ouders te helpen met aanpassingen in het huis en het aflossen van schulden.

Deelnemers
De twee teams die de quiz van Linda de Mol spelen zijn WNL-presentatrices Lisette Wellens & Nikki Herr en SBS6-presentatoren Johnny de Mol & Dennis Weening.

Afgekeurd
Ze spelen voor Helen en haar man Patrick. Ze zitten samen afgekeurd thuis. Helen heeft een mislukte stamceltransplantatie achter de rug en de artsen kunnen niets meer voor haar betekenen. Patrick heeft COPD, reuma en diabetes.

Weinig
Door de ziektes van Helen en Patrick schulden ontstaan. Dochter Kelly en haar zusjes zorgen voor hen omdat ze weinig meer kunnen. Kelly hoopt dat het geld wat de BN'ers verdienen wat aanpassingen in het huis te kunnen doen, de schulden af te betalen en de uitvaart van haar moeder te kunnen betalen.

Over dit programma
In Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met het goede nieuws van Linda de Mol...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Deze quiz is voor jou

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier