Zien: Lil' Kleine opgepakt vanwege mishandelen verloofde Jamie Vaes met wijnfles

Zien: Lil' Kleine opgepakt vanwege mishandelen verloofde Jamie Vaes met wijnfles

Rapper Lil' Kleine is gisteren opgepakt door de politie van Ibiza. Hij en zijn verloofde Jamie Vaes waren uitgenodigd voor de opening van een nieuw hotel, waar een feestje plaatsvondt. Dit liep echter uit de hand toen Vaes bebloed de lobby in kwam rennen.

Zien: <em>Lil' Kleine</em> opgepakt vanwege mishandelen verloofde Jamie Vaes met wijnfles Rapper Lil' Kleine is gisteren opgepakt door de politie van Ibiza. Hij en zijn verloofde Jamie Vaes waren uitgenodigd voor de opening van een nieuw hotel, waar een feestje plaatsvondt. Dit liep echter uit de hand toen Vaes bebloed de lobby in kwam rennen. Mishandeld met wijnflesJamie Vaes zou geslagen zijn met een wijnfles en ook de hotelkamer was volledig overhoop gehaald. Het management van het stel heeft bevestigd dat het inmiddels goed met haar gaat. Kleine zit nog steeds vast in een cel in plaats van zijn luxe verblijf en het is nog niet duidelijk wat dit voor hem gaat betekenen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Evert Santegoeds over Ibiza-reis Lil' Kleine: "Dikke middelvinger naar ons" (Shownieuws) Bekijk deze video » Jaimie Vaes open over vurige relatie met Lil' Kleine: "We zijn aan elkaar gewaagd" Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Lil' Kleine opgepakt vanwege mishandelen verloofde Jamie Vaes met wijnfles

Mishandeld met wijnfles
Jamie Vaes zou geslagen zijn met een wijnfles en ook de hotelkamer was volledig overhoop gehaald. Het management van het stel heeft bevestigd dat het inmiddels goed met haar gaat. Kleine zit nog steeds vast in een cel in plaats van zijn luxe verblijf en het is nog niet duidelijk wat dit voor hem gaat betekenen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lil' Kleine opgepakt vanwege mishandelen verloofde Jamie Vaes met wijnfles of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier