Zien: Lil' Kleine in de boeien naar rechtbank op Ibiza vanwege mishandeling

Zien: Lil' Kleine in de boeien naar rechtbank op Ibiza vanwege mishandeling

Rapper Lil' Kleine is gisteravond door de politie van Ibiza gearresteerd. Hij zou zijn verloofde Jamie Vaes flink mishandeld en geslagen hebben met een wijnfles, waardoor zij gewond een hotellobby ingerend was. Inmiddels is Kleine gespot bij de rechtbank.

Zien: <em>Lil' Kleine</em> in de boeien naar rechtbank op Ibiza vanwege mishandeling Rapper Lil' Kleine is gisteravond door de politie van Ibiza gearresteerd. Hij zou zijn verloofde Jamie Vaes flink mishandeld en geslagen hebben met een wijnfles, waardoor zij gewond een hotellobby ingerend was. Inmiddels is Kleine gespot bij de rechtbank. In de boeienLil' Kleine heeft de hele nacht in de cel gezeten en is vandaag in handboeien naar de rechtbank gebracht. Dat laten beelden van Shownieuws zien. Wat er met hem gaat gebeuren is nog niet bekend. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Lil' Kleine & Ronnie Flex - Standaard Procedure, Jorik luistert met zoontje Lío Bekijk deze video » Zien: Lil' Kleine opgepakt vanwege mishandelen verloofde Jamie Vaes met wijnfles Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Lil' Kleine in de boeien naar rechtbank op Ibiza vanwege mishandeling

In de boeien
Lil' Kleine heeft de hele nacht in de cel gezeten en is vandaag in handboeien naar de rechtbank gebracht. Dat laten beelden van Shownieuws zien. Wat er met hem gaat gebeuren is nog niet bekend.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lil' Kleine in de boeien naar rechtbank op Ibiza vanwege mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier