Kijktip: Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark maandag te zien op Net5

Kijktip: Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark maandag te zien op Net5

Het is een van de allereerste films die het avonturengenre op de kaart zette en staat tot op de dag van vandaag bekend als de iconische archeoloog: Indiana Jones. Harrison Ford is voor altijd verbonden aan de rol. Wachtende op de vijfde film (die volgend jaar verschijnt) komt de eerste film vanavond weer eens op tv.

Kijktip: <em>Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark</em> maandag te zien op Net5 Het is een van de allereerste films die het avonturengenre op de kaart zette en staat tot op de dag van vandaag bekend als de iconische archeoloog: Indiana Jones. Harrison Ford is voor altijd verbonden aan de rol. Wachtende op de vijfde film (die volgend jaar verschijnt) komt de eerste film vanavond weer eens op tv. Bekijk de trailer hierboven. Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark is maandag 24 mei om 20.30 uur te zien op Net5. Bekijk hier waar je Raiders of the Lost Ark nog meer kunt kijken. Bekijk ook Harrison Ford bevestigt: de nieuwe Indiana Jones-film komt eraan Bekijk deze video » Acteur Sean Connery (90) overleden, bekijk zijn doorbraak als James Bond Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark maandag te zien op Net5

Bekijk de trailer hierboven.

Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark is maandag 24 mei om 20.30 uur te zien op Net5. Bekijk hier waar je Raiders of the Lost Ark nog meer kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark maandag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier