Video: waarom wordt er gestreden om de Noordpool?

Video: waarom wordt er gestreden om de Noordpool?

Momenteel wordt er gestreden om de Noordpool, Rusland hamert erop dat de wateren rond de Noordpool bij hun horen. Door de opwarming van de aarde wordt de Noordpool steeds toegankelijker, gunstig voor Rusland. Door deze opwarming neemt de kans op conflicten steeds verder toe, de Noordelijke route voor scheepvaart is namelijk een stuk sneller.

Bekijk de video van RTLZ hieronder.

Video: waarom wordt er gestreden om de <em>Noordpool</em>? Momenteel wordt er gestreden om de Noordpool, Rusland hamert erop dat de wateren rond de Noordpool bij hun horen. Door de opwarming van de aarde wordt de Noordpool steeds toegankelijker, gunstig voor Rusland. Door deze opwarming neemt de kans op conflicten steeds verder toe, de Noordelijke route voor scheepvaart is namelijk een stuk sneller. Bekijk de video van RTLZ hieronder. Bekijk ook Extreem winterweer op komst: ''We gaan geschiedenis schrijven, 40 cm tot 1 meter sneeuw'' (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: voor het eerst vaart een Russisch schip door de Noordpool Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: waarom wordt er gestreden om de Noordpool?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: waarom wordt er gestreden om de Noordpool? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier