Bekijk de trailer: Penguin Town vanaf 16 juni op Netflix

Bekijk de trailer: Penguin Town vanaf 16 juni op Netflix

In een stadje in Zuid-Afrika komen deze pinguins samen om partners te vinden en gezinnen te stichten. Deze bepaalde groep pinguins is bedreigd en worden nu gevolgd in hun reis om zich voort te planten en zich tussen de 'normale' bevolking te mengen.

Bekijk de video van Netflix hieronder. Penguin Town is vanaf 16 juni exclusief te zien op Netflix.

Bekijk de trailer: <em>Penguin Town</em> vanaf 16 juni op Netflix In een stadje in Zuid-Afrika komen deze pinguins samen om partners te vinden en gezinnen te stichten. Deze bepaalde groep pinguins is bedreigd en worden nu gevolgd in hun reis om zich voort te planten en zich tussen de 'normale' bevolking te mengen. Bekijk de video van Netflix hieronder. Penguin Town is vanaf 16 juni exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer zombieserie Black Summer seizoen 2: vanaf 17 juni op Netflix Bekijk deze video » Video: Frank Lammers en Elise Schaap reageren op Netflix-film Ferry Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden: La Casa de Papel deel 5 Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk de trailer: Penguin Town vanaf 16 juni op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: Penguin Town vanaf 16 juni op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV