Video: zanger Italiaanse Songfestivalwinnaar Måneskin negatief getest op drugs

Video: zanger Italiaanse Songfestivalwinnaar Måneskin negatief getest op drugs

De EBU, die het Songfestival organiseerde, heeft maandag bekendgemaakt dat de zanger van Songfestivalwinnaar Måneskin negatief getest is op drugs. De test is gedaan naar aanleiding van de beschuldigingen dat de zanger tijdens de finale een lijntje drugs snoof.

Video: zanger Italiaanse <em>Songfestivalwinnaar</em> Måneskin negatief getest op <em>drugs</em> De EBU, die het Songfestival organiseerde, heeft maandag bekendgemaakt dat de zanger van Songfestivalwinnaar Måneskin negatief getest is op drugs. De test is gedaan naar aanleiding van de beschuldigingen dat de zanger tijdens de finale een lijntje drugs snoof. NegatiefBeelden van de finale van het Songfestival laten zien dat de zanger van Måneskin met zijn hoofd naar beneden duikt en een snuivende beweging maakt. De zanger is echter negatief getest op drugs. Hiermee helpt hij alle geruchten die in de rondte gingen, uit de lucht. Bekijk het optreden van Måneskin tijdens de finale van het Songfestival hieronder nog eens terug. Bekijk ook Video: Deze zijn de tien meest recente Eurovisie Songfestival winnaars Bekijk deze video » Zien: Rockband Måneskin wil dat het Songfestival in Rome gaat plaatsvinden Bekijk deze video » Humberto: Italiaanse winnaars Songfestival (Måneskin) over vermeend drugsgebruik Bekijk deze video »
Songfestival :
Video: zanger Italiaanse Songfestivalwinnaar Måneskin negatief getest op drugs

Negatief
Beelden van de finale van het Songfestival laten zien dat de zanger van Måneskin met zijn hoofd naar beneden duikt en een snuivende beweging maakt. De zanger is echter negatief getest op drugs. Hiermee helpt hij alle geruchten die in de rondte gingen, uit de lucht.

Bekijk het optreden van Måneskin tijdens de finale van het Songfestival hieronder nog eens terug.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: zanger Italiaanse Songfestivalwinnaar Måneskin negatief getest op drugs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier