Schoonspringster Celine van Duijn in De Vooravond: "Moeilijker om te landen in warm water"

Schoonspringster Celine van Duijn in De Vooravond: "Moeilijker om te landen in warm water"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Schoonspringster <em>Celine van Duijn</em> in <em>De Vooravond</em>: &quot;Moeilijker om te landen in warm water&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Olympisch schoonspringster Celine van Duijn blikt alvast vooruit op de Olympische Spelen in Tokyo. Hierbij doet ze een uitspraak waar we eigenlijk wel van staan te kijken: "Voor mij is het moeilijker om te landen in warm water, dat heeft met waterdichtheid te maken." Helaas voor de schoonspringster is het water tijdens de Spelen in Tokyo, warm. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schoonspringster Celine van Duijn in De Vooravond: "Moeilijker om te landen in warm water"

Olympisch schoonspringster Celine van Duijn blikt alvast vooruit op de Olympische Spelen in Tokyo. Hierbij doet ze een uitspraak waar we eigenlijk wel van staan te kijken: "Voor mij is het moeilijker om te landen in warm water, dat heeft met waterdichtheid te maken." Helaas voor de schoonspringster is het water tijdens de Spelen in Tokyo, warm.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV