Op1 gemist? "Roman Protasevich totaal in paniek uit angst voor doodstraf"

Op1 gemist? "Roman Protasevich totaal in paniek uit angst voor doodstraf"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 24 mei terugkijken bij Gids.tv.

De Europese diplomatie is in rep en roer na de arrestatie van Roman Protasevich, een journalist die kritiek had op het Wit-Russische regime en zonder pardon uit de lucht werd geplukt. In Op1 wordt zijn arrestatie besproken. Volgens D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma moeten er sancties komen tegen Wit-Rusland, omdat iemand als Recep Tayyip Erdogan in theorie inspiratie kan halen uit deze daad. Overigens was Roman Protasevich totaal in paniek toen zijn vliegtuig van koers veranderde, omdat hij bang was dat de doodstraf hem boven het hoofd hing. Dat is nog steeds mogelijk.

<em>Op1</em> gemist? &quot;Roman Protasevich totaal in paniek uit angst voor doodstraf&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 24 mei terugkijken bij Gids.tv. De Europese diplomatie is in rep en roer na de arrestatie van Roman Protasevich, een journalist die kritiek had op het Wit-Russische regime en zonder pardon uit de lucht werd geplukt. In Op1 wordt zijn arrestatie besproken. Volgens D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma moeten er sancties komen tegen Wit-Rusland, omdat iemand als Recep Tayyip Erdogan in theorie inspiratie kan halen uit deze daad. Overigens was Roman Protasevich totaal in paniek toen zijn vliegtuig van koers veranderde, omdat hij bang was dat de doodstraf hem boven het hoofd hing. Dat is nog steeds mogelijk. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? "Roman Protasevich totaal in paniek uit angst voor doodstraf"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? "Roman Protasevich totaal in paniek uit angst voor doodstraf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier