LuckyTV: zat de drummer van Songfestivalwinnaar Måneskin te poepen op het podium?

LuckyTV: zat de drummer van Songfestivalwinnaar Måneskin te poepen op het podium?

Er ontstond na de Songfestivalfinale veel ophef over het mogelijke drugsgebruik van de zanger van winnaar Måneskin (wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn), maar er was minstens zo veel te doen om de drummer van de band. Zat hij nou te poepen op het podium?

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: zat de drummer van Songfestivalwinnaar <em>Måneskin</em> te poepen op het podium? Er ontstond na de Songfestivalfinale veel ophef over het mogelijke drugsgebruik van de zanger van winnaar Måneskin (wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn), maar er was minstens zo veel te doen om de drummer van de band. Zat hij nou te poepen op het podium? Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. PoepmonstersNa de winst zat de drummer in een opvallende gehurkte beweging op het podium, maar hij ontkende meteen gepoept te hebben. Hij was bereid zich te laten testen en heeft een poepmonster ingeleverd. Dat werd vergeleken met poepmonsters uit de zaal en daarbij zat geen match. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: bijzonder treurige beelden van tot 8 uur geopend terras van dorpscafé Bekijk deze video » LuckyTV: Chantal Janzen en Jan Smit onthullen uitslag coronatesten live op tv Bekijk deze video » LuckyTV: Matthijs van Nieuwkerk op zoek naar antwoorden bij Koningin Máxima: "Doe ik ertoe?" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: zat de drummer van Songfestivalwinnaar Måneskin te poepen op het podium?

Poepmonsters
Na de winst zat de drummer in een opvallende gehurkte beweging op het podium, maar hij ontkende meteen gepoept te hebben. Hij was bereid zich te laten testen en heeft een poepmonster ingeleverd. Dat werd vergeleken met poepmonsters uit de zaal en daarbij zat geen match.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: zat de drummer van Songfestivalwinnaar Måneskin te poepen op het podium? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier