College Tour: Connie Palmen fileert Hugo Borst, "Geen niveau"

College Tour: Connie Palmen fileert Hugo Borst, "Geen niveau"

Connie Palmen, door sommigen de grande dame van de literatuur genoemd, is dinsdagavond te gast bij Twan Huys in College Tour. Daar wordt ze onder andere geconfronteerd met een oud fragment van Hugo Borst, waarin die haar bekende werk I.M. volledig afkraakt, in haar bijzijn.

'Hugo Borst heeft geen niveau'
De schrijfster wil er na al die jaren weinig woorden aan vuilmaken maar kan toch niet nalaten een sneer uit te delen: "Ja...., ik zal hem sparen. Kijk je moet ook je vijanden kiezen en dat is geen vijand. Niet de moeite waard. Een vijand moet ook niveau hebben. Dit is geen niveau." Bekijk het fragment van College Tour hieronder.

<em>College Tour</em>: Connie Palmen fileert Hugo Borst, &quot;Geen niveau&quot; Connie Palmen, door sommigen de grande dame van de literatuur genoemd, is dinsdagavond te gast bij Twan Huys in College Tour. Daar wordt ze onder andere geconfronteerd met een oud fragment van Hugo Borst, waarin die haar bekende werk I.M. volledig afkraakt, in haar bijzijn. 'Hugo Borst heeft geen niveau'De schrijfster wil er na al die jaren weinig woorden aan vuilmaken maar kan toch niet nalaten een sneer uit te delen: "Ja...., ik zal hem sparen. Kijk je moet ook je vijanden kiezen en dat is geen vijand. Niet de moeite waard. Een vijand moet ook niveau hebben. Dit is geen niveau." Bekijk het fragment van College Tour hieronder. College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Connie Palmen in Talkshow M: "Ik dronk flessen in plaats van glaasjes" (video) Bekijk deze video »
TV :
College Tour: Connie Palmen fileert Hugo Borst, "Geen niveau"

College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op College Tour: Connie Palmen fileert Hugo Borst, "Geen niveau" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier