Richard Groenendijk heeft het moeilijk aan het bed van zieke vrouw (BN'ers in het ziekenhuis)

Richard Groenendijk heeft het moeilijk aan het bed van zieke vrouw (BN'ers in het ziekenhuis)

Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de uitzending van vanavond (25 mei) zien we dat Richard het erg moeilijk heeft aan het bed van een zieke vrouw.

Even slikken
De zieke vrouw weet dat ze over een paar maanden niet meer leeft. Dat is wat de dokters haar vertellen. Het is echt even slikken voor Groenendijk: "Dat blijf ik iets geks vinden." Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Richard Groenendijk hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Richard Groenendijk</em> heeft het moeilijk aan het bed van <em>zieke vrouw</em> (BN'ers in het ziekenhuis) Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de uitzending van vanavond (25 mei) zien we dat Richard het erg moeilijk heeft aan het bed van een zieke vrouw. Even slikkenDe zieke vrouw weet dat ze over een paar maanden niet meer leeft. Dat is wat de dokters haar vertellen. Het is echt even slikken voor Groenendijk: "Dat blijf ik iets geks vinden." Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Richard Groenendijk hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Richard Groenendijk in Rooijakkers over de Vloer: "Ik was bij mezelf weggelopen" Bekijk deze video » Zieke vrouw is blij dat ze weduwe is: "Het komt goed uit" (BN'ers in het ziekenhuis) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Richard Groenendijk heeft het moeilijk aan het bed van zieke vrouw (BN'ers in het ziekenhuis) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier